Hvem er familien Misund Larsen? 

 

 

 

Hvem er vi?


Velkommen til familien Misund Larsen sin hjemmeside. Vi er en familie som skal på langtur med båt, med avreise ca 1. juli 2008. Båten vår ligger i Athen og vi kommer til å reise fra Ålesund med fly, for å starte turen der.

Pappa Tom Erik er eldste mann ombord og er utdannet styrmann med fartstid både fra utenriks- og innenriksfart, født i 1972. Han har vokst opp på Blindheim i Ålesund. Han har fått permisjon fra jobben i ett år. Hvis vi alle trives, vi får til skolearbeidet for ungene og har lyst til å fortsette ut i Stillehavet, kommer han til å si opp jobben.

Mamma Susann er født og vokst opp på Sjøholt i Ørskog kommune uten for Ålesund. Er utdannet blomsterdekoratør og har sagt opp jobben for å dra på seiltur.

    

Hanna er 11 år og går på Blindheim Barneskole til vanlig. Hun gleder seg til å reise ut i verden for å se nye steder, oppleve nye ting og få nye venner. Det å bade og å snorkle rundt i vannet kommer til å bli ordentlig gøy.

Sylve er 7 år og går også på Blindheim Barneskole. Han er veldig interessert i å sparke fotball og er en flittig matros ombord. Han gleder seg til å snorkle rundt i vannet og er en ordentlig akrobat i vannet.

 

Ingeborg er 4 år og går til vanlig på Myrland Barnehage. Det er verdens fineste barnehage. Det synest i allefall Ingeborg. Og hun kommer nok til å savne både Beate, Hilde, Marit og Kristin som jobber der, og selvfølgelig alle barna.

 

På barna sine sider kommer vi til å skrive litt mer om hva som skjer med hver av barn.

Vi kommer til oppdatere nettsiden vår sporadisk, så ofte det er nytt å fortelle og når vi har tid.

 

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

   Tom Erik, Susann, Hanna, Sylve og Ingeborg.