Linker til andre nettsider

   Ett lite stemningebilde hjemme fra Norge, sendt meg av far Terje, som en liten påminnelse på hvor fint det er å se bilder av snø - og så tenker vi på hvor fint vi har det her i varmen. ;-) Bildet er tatt 14.feb. av kirken hjemme på Sjøholt/Ørskog.

 

                                                 

 

Linker til andre nettsider og andre langturseilere:

Klikk på navn eller logo:

AMOR FATI 

BAROLO

EMBLEM

ENDELY

DOUBLE HELIX

GOOD MOOD

LAS PRIMAS

MANGO

MADONNA 

R.A.T.S. ON CARINA

SAGA TIBA

SEAFARER

SEAWALK

TEMPEST

 


 

Hjemmeside for regattaen som vi skal delta i over Atlanteren. Starten går 23 November. Hele regattaen er nå, i begynnelsen av Mai, fulltegnet med hele 225 båter.

 

   Hermine 2, Emil og Frida foreviget på Horta-Azorene. Klikk på bildet og du kommer til familien Thyri sin hjemmeside.

Vi har vært på besøk hos Andres og hans Eva Kristin, og vi har fått gode råd for vår langtur. De har vært ett år på tur med barna Emil og Frida, bildet over. Andres driver også eget charterfirma her i Ålesund.

Klikk deg inn på Andres og Eva Kristin sine hjemmesider. Les om deres tur i Karibien, og/eller bli fristet til å bestille deg tur i de Sunnmørske fjorder eller langs kysten.

 

Fjordsailing er en hjemmeside/ samleside for tur og langturseilere fra Norge. Dette er en side vi har sittet og lest på mens vi har drømt oss bort til fjerne strøk. Gå inn på siden, velg "båter" på menyen og du får tilgang til over 60 båter og deres historier og turer.

Anbefales på det sterkeste!!  TERNINGKAST SEKS!!!

 

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use